Nemzetközi foci

Jürgen Klopp ismét összeveszett a Sky Sports riporterével

Clive Brunskill / POOL / AFP
Clive Brunskill / POOL / AFP

Tavaly egyszer már összerúgta a port egymással Jürgen Klopp, a Liverpool edzője és Geoff Shreeves, a Sky Sports műsorvezetője. 2020. július 2-án, hét nappal a bajnoki cím megszerzése után a ’Pool sima, 4-0-s vereséget szenvedett a Manchester Citytől, de Shreeves kérdéseit mindvégig támadásnak fogta fel, és kikelt magából.

Kapcsolódó
A Puskás Arénában rendezik a Leipzig-Liverpool BL-meccset
A beutazási korlátozások miatt kényszerül Budapestre a három magyar válogatott játékost is foglalkoztató klub.

A helyzet nem változott, a vasárnap délutáni liverpooli rangadó előtt Klopp ismét megsértődött, ugyanis felháborítónak tartotta azt a kérdést, hogy a hétpontos hátrány ellenére lát-e reményt a címvédésre.

Tényleg nem hiszem el, nem értelek, őszintén mondom. Az egyetlen dolog, amiről állandóan beszélni akarsz, az, hogy bajnokok legyünk. Egyáltalán nem vagyok dühös, csak azt nem értem, hogy az egész interjú miért erről szól

– háborgott Klopp.

Shreeves azt felelte, hogy nem olyan bonyolult ez, akár azt is válaszolhatná, hogy ebben a szezonban minden lehetséges.

„De ez egyértelmű, miért mondjak el nyilvánvaló dolgokat?” – reagált Klopp.

A Liverpool a legutóbbi négy hazai bajnokiját nem tudta megnyerni, igaz, a West Bromwich (1-1) és a Manchester United (0-0) elleni döntetlenekkel még tartotta veretlenségi sorozatát, amely végül 68 mérkőzésnél állt meg.

A Burnley és a Brighton ellen két 1-0-s zakó azonban már kellemetlen meglepetés volt, és a csapat nincs is csúcsformában, 2021-ben az eddigi nyolc tétmérkőzéséből mindössze háromszor győzött.

Olvasói sztorik