Nemzetközi foci

Lukakut le kellett fogni, úgy összeveszett Ibrahimoviccsal

Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images
Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images

Az Inter nagy csatában, Christian Eriksen 97. percben szerzett góljával győzte le a Milant az Olasz Kupában, így bejutott az elődöntőbe. A milánói derbik feszültségét jól visszaadta, hogy az első félidőben a két csatáróriási, Romelu Lukaku és Zlatan Ibrahimovic úgy összeszólalkozott, hogy még a szünetben is egymással feleseltek, a belgát pedig le kellett fogni.

Oké, anyádat hívd

válaszolta a Football Italia szerint Ibrahimovic, amikor Lukaku mondta neki, hogy találkozzanak a meccs után, miután előbbi leszamarazta.

Kapcsolódó
Az Inter mellőzött középpályása beállt és tíz perc alatt eldöntötte a városi derbit
Zlatan Ibrahimovicot kiállította a játékvezető, akit le kellett cserélni.

A svéd csatár ezután hozzátette, hogy „csináld csak a vudu szarságodat”, amiről a Sky Sports azt írta, hogy Ibrahimovic nem rasszista felhanggal mondhatta, hanem arra utalhatott, hogy az Everton tulajdonosa szerint Lukaku egy „vudu üzenet” miatt nem hosszabbított a liverpooli klubnál.

A találkozó első gólját szerző Zlatan Ibrahimovicot az 58. percben második sárga lappal kiállították, Lukaku valamivel később tizenegyesből egyenlített, majd jött Eriksen gólja az utolsó utáni pillanatokban. A Juventus-SPAL mérkőzés továbbjutója lesz majd az ellenfél.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik