Nemzetközi foci

Jürgen Klopp az öltözőfolyosón veszekedett az ellenfél edzőjével

A címvédő Liverpool hazai bajnoki veretlenségi sorozata 68 találkozó után lezárult: az angol labdarúgó-élvonal 18. fordulójának csütörtök esti mérkőzésén a Burnley 1-0-ra nyert az Anfield Roadon. A győztes találatot Ashley Barnes szerezte a 83. percben büntetőből. A

Burnley 1974 után nyert ismét a Liverpool otthonában, amely 2017 áprilisa után kapott ki újra hazai pályán a Premier League-ben.

Az ezen a mérkőzésen is jól látható volt, hogy Jürgen Klopp, a címvédő menedzsere egyre feszültebb. A szünetben, amikor a Burnley-t irányító Sean Dyche az öltözőbe indult, akkor összeszólalkozott a két edző, majd a német kollégája után ment és hevesen gesztikulálva üvöltözött vele.

Nem én kezdtem

mondta a meccs után Klopp a Liverpool Echónak, hozzátéve, ha Dyche nem beszél arról, mi történt, akkor ő sem fog. A Burnley menedzsere letudta a dolgot annyival, hogy mindenki nyerni akar, nagy a nyomás olykor, teljesen normális, ha ilyenkor néha szavakat vágnak egymás fejéhez.

A Liverpool a váratlan vereség után maradt a negyedik a Premier League-ben, hat pont a hátránya az élen álló Manchester United mögött, míg a Manchester City, Leicester kettős mögött négy ponttal van elmaradva. A csapat a legutóbbi 87 kapura lövéséből egy gólt sem szerzett, négy bajnoki óta nem tudott betalálni.

Premier League, 18. forduló

FC Liverpool-Burnley 0-1 (0-0)

Olvasói sztorik