Nemzetközi foci

Unja a padozást, arra kérte a Realt, hogy engedjék el

Sergei SUPINSKY / AFP
Sergei SUPINSKY / AFP

Úgy tűnt, hogy Martin Ödegaard szezonja lehet majd a 2020/21-es. A norvég középpályás elég jól teljesített a Real Sociedadnál, annyira, hogy bár két évre adták kölcsön a baszk csapatnak, a mostani idény előtt Zinédine Zidane visszarendelte őt a Real Madridhoz.

A 22 éves játékosnak azonban nem sikerült beverekednie magát a kezdőbe.

Bár sérülések is hátráltatták, mindössze kilenc meccsen lépett pályára. December elseje óta öt percet küldte csak be Zidane, aki még a kupában sem nevezte, pedig harmadosztályú csapattal játszik a Real. Épp ezért, ha hinni lehet a spanyol lapoknak, akkor Ödegaard arra kérte, engedje el őt a klub, jelenleg a legreálisabbnak az a forgatókönyv tűnik, ami szerint a nyárig visszatérne kölcsönben a Real Sociedadhoz.

Martin Ödegaardot mindössze 16 évesen igazolta le a Real Madrid, a Castilla után megfordult a Heerenveennél, a Vitesse-nél és a már említett Sociedadnál is kölcsönben.

Kapcsolódó
Miért nem megy Zidane-nak az, ami elsőre még működött?
Amikor a Real Madrid legendája először ült le a kispadra, egészen káprázatos eredményeket ért el a csapatával. A második korszaka is bajnoki címet hozott, most azonban mindenki krízisről beszél.

A Real Madrid a második helyen áll a spanyol bajnokságban, ugyanakkor úgy négy pont a hátránya, hogy két mérkőzéssel többet játszott, mint az éllovas Atlético Madrid.

Olvasói sztorik