Nemzetközi foci

Vadócz Krisztián: Egy percig sem volt kérdéses, maradok

facebook.com/OficialCAP
facebook.com/OficialCAP

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a Penarol érvényesítette a Vadócz Krisztián szerződésében foglalt opciót, és egy évvel meghosszabbította a magyar válogatott középpályás megállapodását.

A 35 éves labdarúgó a honlapnak elmondta, számára egy percig sem jelentett kérdés, hogy marad.

„A korábbi híresztelésekkel ellentétben egyetlen percig sem voltam szabadon igazolható, ahogy azt sokan megírták otthon és itt kint, Uruguayban. Megkönnyebbülés részemről, amikor az edzés előtt a klub ügyvédje tiszteletét tette, majd amiről korábban egyeztettünk, realizálódott” – fogalmazott a korábbi Honvéd játékos.

Kapcsolódó
Vadócz Krisztián: A magyarnál csak erősebb bajnokságban játszottam
Magyar futballisták között egyedülálló karrierrel rendelkezik: hétfő este óta ugyanis elmondhatja magáról, hogy pályafutása során immár négy kontinensen játszott, tizenegy ország tizenhárom csapatának a mezét húzta magára. Most már Dél-Amerikát, Uruguayt is kipipálhatja.

A 42-szeres magyar válogatott elárulta, kifejezetten jól érzi magát itt, hiszen óriási potenciál rejlik a csapatban. Az uruguayi bajnokságból még 15 meccs van hátra, így adott a feladat, hogy a Penarol ledolgozza a hátrányát.

„Szeretnék bajnoki címet ünnepelni majd, hiszen amikor aláírtam vonzó volt, hogy egy ambiciózus klubról van szó, amely ötvenkétszer megnyerte az uruguayi pontvadászatot és ötször elhódította a Libertadores-kupát” – jelölte ki a célt Vadócz.

Olvasói sztorik