Nemzetközi foci

Mourinhót a liverpooli sérültekről kérdezték, ennél mourinhósabb nem is lehetett volna a válasza

JULIAN FINNEY / POOL / AFP
JULIAN FINNEY / POOL / AFP

Szerdán az angol bajnokságot vezető Tottenham a címvédő, vele azonos pontszámmal álló Liverpool otthonában játszik majd a Premier League-ben. Jürgen Klopp, a Pool menedzsere az elmúlt hetekben egyre morcosabb amiatt, hogy sorra sérülnek meg a játékosai, Virgil Van Dijkot hosszú időre elveszítette, Joe Gomez is kidőlt a védelemből, de nem lesz bevethető Diogo Jota, James Milner és Thiago Alcantara sem többek közt. Joel Matip játéka is kérdéses.

A meccs előtt José Mourinhót kérdezték a rivális sérültjeiről, a portugál pedig rá jellemző választ adott:

„Alexander-Arnold nem sérült. Matip… Szerintem ő majd játszik. Fabinho nem sérült. Robertson nem sérült. Henderson nem sérült. Wijnaldum nem sérült. Szalah nem sérült. Firmino nem sérült. Mané nem sérült. Van Dijk sérült és Van Dijk egy nagyon jó játékos.

De valaki hasonlítsa össze a liverpooli sérültek listáját a legerősebb liverpooli összeállítással…

– mondta Mourinho, aki azzal folytatta, ő is bárkinek tud mutatni tíz sérültet a Tottenhamnél, ha odaveszi például az U16-os csapatot is.

A Tottenhamnek a szezonban nagyon megy a bajnoki rangadókon: a Manchester Unitedet, a Manchester Cityt és az Arsenalt is legyőzte már a Spurs, amely döntetlent játszott a Chelsea-val és egyedül az Evertontól kapott ki.

Egyszer egy mosógép zavarta meg az online sajtótájékoztatót:

Olvasói sztorik