Nemzetközi foci

Késelés miatt tartóztatták le az Ajax támadóját

Quincy Promes egy családi összejövetelen szólalkozott össze a saját rokonával, a vita pedig tettlegességig fajult.

Vasárnap reggel letartóztatták Quincy Promest, az Ajax holland válogatott támadóját, mert a megalapozott gyanú szerint egy vita során megkéselte a saját rokonát – írja a holland De Telegraafra hivatkozba a Sportbible.

A lap információi szerint Promes még a nyáron vett részt egy nagyobb családi összejövetelen, amit egy raktárban tartottak. Itt a futballista ismeretlen okból heves vitába keveredett az egyik rokonával, ami aztán úgy elfajult, hogy a futballista egy késsel súlyosan megsebesítette a vitapartnerét.

A sértett egy hónapja tett bejelentést a rendőrségen, de csak most jutott el a letartóztatásig az ügy. A holland rendőrség szóvivője a sajtónak megerősítette, hogy vasárnap reggel bevittek egy 28 éves amszterdami férfit, de részleteket nem közölt az ügyről.

Promest három napig tarthatják előzetes letartóztatásban, amit azonban könnyen elképzelhető, hogy meg fognak hosszabbítani. A korábban a Sevillában és a Szpartak Moszkvában is megforduló támadó akár négy évet is kaphat, ha beigazolódik a bűnössége.

Olvasói sztorik