Nemzetközi foci bajnokok ligája

A Juventus édes bosszút állt a Barcán a 3-0-s győzelem után

Josep LAGO / AFP
Josep LAGO / AFP

Amikor a Barcelona a BL-csoportkör első fordulójában idegenben győzött 2-0-ra a Juventus ellen, a katalánok még trollkodtak egyet az ellenféllel, mert Lionel Messit magasztalva azt írták a Twitteren: „Örülünk, hogy megnézhettük minden idők legjobbját a pályádon, Juventus”.

A Juventus nem késlekedett a válasszal, az olasz klub azt ígérte, minden idők legjobbját magukkal viszik majd a Barca stadionjába, a Nou Campba, utalva arra, hogy Cristiano Ronaldo a koronavírus-fertőzés miatt kihagyta a meccset.

Nos, Ronaldo tényleg ott volt a Nou Campban, és két góljával főszerepet játszott a Juventus 3-0-s győzelmében, amivel a torinóiak a jobb egymás elleni eredménynek köszönhetően meg is nyerték a csoportot.

Kapcsolódó
A Juve idegenben verte a Barcát, a Lipcse kiejtette a Manchester Unitedet
Cristiano Ronaldo duplázott a Nou Campban, az olaszok így megnyerték a Fradi BL-csoportját.

Ezek után nem maradhatott el a Juventus édes bosszúja, a mostani Twitter-bejegyzésben az szerepelt: „Tartottuk a szavunkat, elhoztuk minden idők legjobbját”.

Ronaldo az első játékos lett a BL-ben, aki egy meccsen két büntetőt is bevert a Barcelona ellen, és nagyon megy neki a Nou Campban, ahol összesen 13 gólt szerzett, vendégcsapat játékosaként ez a stadion a kedvenc vadászterülete.

Amíg Ronaldo remekelt, addig a másik oldalon Messinek nem volt jó meccse, 11 próbálkozásából hétszer is eltalálta a kaput, de gólt így sem tudott lőni, ilyen statisztikát a 2003-2004-es idény óta senki nem produkált a BL-ben.

Olvasói sztorik