mario balotelli
AFP/GABRIEL BOUYS
Nemzetközi foci sport

Silvio Berlusconi a hóna alá nyúlt az olasz futball fenegyerekének

Június elején az olasz napilapok arról számoltak be, hogy Massimo Cellino levélben rúgta ki Mario Balotellit. A 35-szörös olasz válogatott csatárnak 2022. június 30-ig szólt amúgy a szerződése, és a Brescia elnökénél azért telt be a pohár, mert a koronavírus-járvány tavaszi kényszerszünete után betegségre hivatkozva nem jelent meg a az első edzéseken, majd amikor rászánta magát, már a klub nem engedte be a sporttelepére.

Nos, az olasz futball fenegyerekével kapcsolatban most az a hír, hogy személyesen Silvio Berlusconi, az ország korábbi miniszterelnöke nyúlt a hóna alá azzal, hogy szerződtette a tulajdonában lévő, a Serie B-ben jelenleg nyolcadik A.C. Monza csapatához.  A hírek szerint a 30 esztendős csatár hétfőn esik át az orvosi vizsgálatokon, eztán írhatja alá „próbaidős”, 2021. június 30-ig szóló a szerződését.

Kapcsolódó
Iszonyatosan kínos vereségbe szaladt bele a Barca
Még az újoncot sem sikerült megverni és elég távol a dobogó.

Balotellit korábban az egyik legnagyobb ígéretnek tartották, szerződtette az Internazionale, a Milan, Angliában a Manchester City és a Liverpool, Franciaországban pedig a Nice-ben és a Marseille, de játékával csak olykor tűnt ki, inkább mindenhol a balhéival hívta fel magára a figyelmet.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!