Nemzetközi foci

Silvio Berlusconi a hóna alá nyúlt az olasz futball fenegyerekének

mario balotelli
AFP/GABRIEL BOUYS
mario balotelli
AFP/GABRIEL BOUYS

Június elején az olasz napilapok arról számoltak be, hogy Massimo Cellino levélben rúgta ki Mario Balotellit. A 35-szörös olasz válogatott csatárnak 2022. június 30-ig szólt amúgy a szerződése, és a Brescia elnökénél azért telt be a pohár, mert a koronavírus-járvány tavaszi kényszerszünete után betegségre hivatkozva nem jelent meg a az első edzéseken, majd amikor rászánta magát, már a klub nem engedte be a sporttelepére.

Nos, az olasz futball fenegyerekével kapcsolatban most az a hír, hogy személyesen Silvio Berlusconi, az ország korábbi miniszterelnöke nyúlt a hóna alá azzal, hogy szerződtette a tulajdonában lévő, a Serie B-ben jelenleg nyolcadik A.C. Monza csapatához.  A hírek szerint a 30 esztendős csatár hétfőn esik át az orvosi vizsgálatokon, eztán írhatja alá „próbaidős”, 2021. június 30-ig szóló a szerződését.

Kapcsolódó
Iszonyatosan kínos vereségbe szaladt bele a Barca
Még az újoncot sem sikerült megverni és elég távol a dobogó.

Balotellit korábban az egyik legnagyobb ígéretnek tartották, szerződtette az Internazionale, a Milan, Angliában a Manchester City és a Liverpool, Franciaországban pedig a Nice-ben és a Marseille, de játékával csak olykor tűnt ki, inkább mindenhol a balhéival hívta fel magára a figyelmet.

Olvasói sztorik