Nemzetközi foci

Állítólag összeverekedett két Arsenal-játékos

Angol lapértesülés szerint a múlt héten botrány tört ki az Arsenal labdarúgócsapatánál, ahol Dani Ceballos és David Luiz összeverekedett az edzőpályán.

A The Athletic szerint a botránynak Mikel Arteta vetett véget, a menedzser ugyanis mindkét labdarúgót hazazavarta, és csak kedden, három nappal az eset után csatlakozhattak ismét a többiekhez.

Ceballos azonban cáfolta mindezeket a híreszteléseket, és a történetre csak Magyarországon is jól ismert szóval reagált: Fake!

Az biztos, hogy a két játékos nem a könnyű természetéről híres. Szeptemberben Ceballost úgy kellett szétválasztani Eddie Nketiah-tól a Fulham elleni mérkőzést megelőző bemelegítésen, míg Luiz – még tavaly a Chelsea-ben – az Európa Liga döntője előtt Gonzalo Higuaínnal balhézott össze.

Az Arsenal jelenleg mindössze a 11. helyen áll a Premier League-ben, és Artetának a keretet illetően sincs könnyű dolga.

Mohamed Elneny és Sead Kolasinac pozitív koronavírustesztet produkált, Pierre-Emerick Aubameyang a repülőtér padlóján aludt, míg a brazil Willian megsértette a kormány irányelveit azzal, hogy külföldi utak megtiltása ellenére Dubaiba látogatott.

Kiemelt fotó: MATTHEW CHILDS / POOL / AFP

Olvasói sztorik