Nemzetközi foci

Nani annyira kiborult az igazságtalan piros lapon, hogy a pályán elsírta magát

Pár nap múlva véget ér az alapszakasz az amerikai labdarúgó-bajnokságban, az MLS-ben, így aztán minden meccsnek nagy tétje van, hiszen megy a helyezkedés a rájátszás miatt.

A Keleti főcsoportban rangadót rendeztek az utolsó előtti fordulóban, mert az Orlando City és a Columbus Crew is 38-38 ponttal állt, és aki nyert, az felléphetett a dobogó harmadik fokára.

Ez végül az Orlandónak sikerült, amely 2-1-re győzött, és ezért komoly fegyvertény, mert majdnem a teljes második félidőt emberhátrányban játszotta le a hazai csapat.

A korábban a Manchester Unitednél, a Valenciánál, a Laziónál is légióskodó Nanit ugyanis az 52. percben, a videós visszajátszás megtekintése után kiállította a bíró.

A portugál támadó veszélyesen csúszott oda a labdáért, de a felvételek alapján úgy tűnt, azt is eltalálta, igaz, ellenfele lábát is. A bíró végül a kiállítás mellett döntött, amit Nani nehezen emésztett meg, és a pályáról levonulva elsírta magát.

A dühét és a csalódottságát azért végül biztos enyhítette, hogy csapata behúzta a meccset, és bár az utolsó fordulóban az eltiltása miatt nem játszhat, legalább kipihent lesz a rájátszás első körére.

Amióta az MLS a koronavírus miatti leállást követően újraindult, Nani 22 meccsen 7 gólig és 5 gólpasszig jutott az Orlandóban.

Kiemelt kép: Justin Casterline/Getty Images

Olvasói sztorik