Nemzetközi foci bajnokok ligája

Andrea Pirlo: Tiszteljük a Ferencvárost, erős a védelme és gyorsak a szélsői

Andrea Pirlo, a Juventus vezetőedzője és Juan Cuadrado, a csapat szélsője is nagyon várja már, hogy a Ferencváros elleni szerda esti Bajnokok Ligája-mérkőzésen nézők előtt játszhasson, írja az MTI.

A koronavírus-járvány miatt az olaszországi meccsek zárt kapusak, így ebből a szempontból a vendégeknek mindenképpen különleges lesz a Puskás Arénában sorra kerülő összecsapás. A játékosként világbajnok és kétszeres BL-győztes Pirlo, a kedd esti sajtótájékoztatón dicsérte Budapestet, a Fradit pedig erős ellenfélnek tartja.

A szerdai meccsről elárulta, csapata szerkezete a megszokott lesz az FTC ellen, de a játékosok rotálódnak majd. A magyar bajnokról Pirlo azt mondta, az elemzések megmutatta, megérdemelten szerepel a BL főtábláján.

Erős a védelme, szélsői révén gyors ellentámadásokra képes. Ezen a szinten már minden ellenfél erős, a Ferencvárost is tiszteljük

– mondta a Juventus edzője.

A kolumbiai válogatott 32 éves szélsője, Cuadrado kifejtette, hogy a Barcelonától elszenvedett vereség nagy pofon volt a számukra, de az akaratukból és a győzni akarásukból nem veszítettek.

„Holnap meg fogjuk mutatni, hogy valójában kik is vagyunk” – ígérte Cuadrado.

A Ferencváros szerdán 21 órától fogadja a Juventust a Puskás Stadionban.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik