Nemzetközi foci

Majdnem a saját kapujába passzolt a Chelsea kapusa

Edinson Cavanit is bedobta, de nem tudta legyőzni riválisát a Manchester United.

A házigazda Manchester United gól nélküli döntetlent játszott a Chelsea-vel az angol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombati rangadóján. A hazaiak játszottak veszélyesebbek, többször próbálkoztak ellenfelüknél, mint riválisuk, betalálniuk azonban nem sikerült. Az egyik legközelebb a gólhoz egyébként a londoniak kapusa, Edouard Mendy járt, aki kis híján a saját kapujába passzolta a labdát.

A Manchester Unitednek, amelyben először lépett pályára Edinson Cavani, ez volt ebben az idényben az első, míg a Chelsea-nek már a harmadik döntetlenje a Premier League-ben.

A címvédő FC Liverpool egygólos hátrányból fordítva győzte le hazai pályán 2-1-re a Sheffield Unitedet. A vendégek a 13. percben büntetőből jutottak előnyhöz, Roberto Firmino azonban még a szünet előtt egyenlített.

A második félidőben két gólt is szerzett a Liverpool, de ebből csak egyet adtak meg: a 63. percben videóbírós ellenőrzés után les miatt érvénytelenítették Mohamed Szalah találatát, egy perccel később viszont Diogo Jota volt eredményes, így a címvédő otthon tartotta a három pontot.

Premier League, 6. forduló

Manchester United-Chelsea 0-0
Fulham-Crystal Palace 1-2 (0-1)
West Ham United-Manchester City 1-1 (1-0)
Liverpool-Sheffield United 2-1 (1-1)

Kiemelt kép: OLI SCARFF / POOL / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik