Nemzetközi foci

A Barca-edző egyszerre osztotta ki saját csapatát és az ellenfelet

Ronald Koeman, az FC Barcelona vezetőedzője kritikával illette csapatát a Getafétól a spanyol futballbajnokságban elszenvedett 1-0-s vereséget követően.

A Real Madrid után a Barcelona is kikapott
Erőtlenül, gyengén futballozott a Barca, a Getafe büntetett.

„Nem játszottunk elég jól, különösen a második félidőben mutatott futballunk nem tetszett. Túl gyakran vesztettük el a labdát, és lehetővé tettük, hogy az ellenfél veszélyes helyzeteket alakítson ki” – idézte a holland szakvezetőt a madridi Marca.

Koeman, aki a Barcával nyári szerződtetése óta először kapott ki, kitért a büntetőre is, amely révén a Getafe otthon tartotta a három pontot.

Nem tudom, hogy tizenegyes volt-e, vagy sem, de a Getafe-játékosok keresték a lehetőséget, hogy büntetőhöz jussanak, mi pedig szenvedtünk ettől. Nagyon kevés lehetőséget teremtettünk a gólszerzésre, azok legtöbbjét is az első félidőben

A bíráskodásra vonatkozó kérdésre Koeman így felelt: „nem szeretek a játékvezetésről beszélni, most sem teszem, mindenkinek megvan a saját véleménye erről. Amúgy szóltam a vezetőbírónak, hogy a 12-es számú hazai játékos, Allan Nyom tiszteletlen volt velem szemben, de nem fogom megismételni, mit mondott nekem”.

A Barcelona a hétvégi La Liga-forduló után kedden a Ferencvárost fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

Kiemelt kép: BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Olvasói sztorik