Nemzetközi foci bajnokok ligája

Hétfőtől lehet jegyet venni a Fradi Bajnokok Ligája-meccseire

Hétfőn 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés a Ferencváros hazai labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzéseire, tette közzé a klub honlapja.

A szombati tájékoztatás szerint első körben azok a megújított szezonbérlettel rendelkező szurkolók vásárolhatnak belépőt, akik a zárt kapus tavaszi bajnokik után nem kértek visszatérítést. Utánuk az egyéb szezonbérletesek következnek, de közülük is csak azok, akik a sorsolás pillanatáig vettek bérletet. Mindezek után vehetnek belépőt a szurkolói kártyás drukkerek, valamint azon szezonbérletesek, akik a sorsolás után vásároltak bérletet.

Csak kettő vagy három mérkőzésre szóló BL-bérleteket értékesítenek, első körben azokat, amelyek mindhárom hazai csoportmeccsre érvényesek.

A kétmeccses bérlet a Puskás Aréna két összecsapására érvényes, és mivel a Groupama Aréna befogadóképessége kisebb, ezért döntöttek a fokozatos értékesítés mellett. A bérletek nem átruházhatóak, tehát akinek a nevére vették, az tud csak kimenni mind a Juventus, mind a Barcelona elleni mérkőzésre.

Hétfőn 10 órától a jegyeket online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon, valamint személyesen, a Groupama Aréna jegypénztárában is meg lehet vásárolni. A legolcsóbb, három mérkőzésre érvényes bérletek 30 ezer forintba kerülnek, a legdrágábbakért 120 ezer forintot kell fizetni. A két találkozóra szóló belépők közül a legalacsonyabb árkategóriába esőkért 24 ezer forintot kérnek, a legmagasabb árúakért pedig 100 ezer forintot.

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Olvasói sztorik