Nemzetközi foci sport

Hétfőtől lehet jegyet venni a Fradi Bajnokok Ligája-meccseire

Hétfőn 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés a Ferencváros hazai labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzéseire, tette közzé a klub honlapja.

A szombati tájékoztatás szerint első körben azok a megújított szezonbérlettel rendelkező szurkolók vásárolhatnak belépőt, akik a zárt kapus tavaszi bajnokik után nem kértek visszatérítést. Utánuk az egyéb szezonbérletesek következnek, de közülük is csak azok, akik a sorsolás pillanatáig vettek bérletet. Mindezek után vehetnek belépőt a szurkolói kártyás drukkerek, valamint azon szezonbérletesek, akik a sorsolás után vásároltak bérletet.

Csak kettő vagy három mérkőzésre szóló BL-bérleteket értékesítenek, első körben azokat, amelyek mindhárom hazai csoportmeccsre érvényesek.

A kétmeccses bérlet a Puskás Aréna két összecsapására érvényes, és mivel a Groupama Aréna befogadóképessége kisebb, ezért döntöttek a fokozatos értékesítés mellett. A bérletek nem átruházhatóak, tehát akinek a nevére vették, az tud csak kimenni mind a Juventus, mind a Barcelona elleni mérkőzésre.

Hétfőn 10 órától a jegyeket online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon, valamint személyesen, a Groupama Aréna jegypénztárában is meg lehet vásárolni. A legolcsóbb, három mérkőzésre érvényes bérletek 30 ezer forintba kerülnek, a legdrágábbakért 120 ezer forintot kell fizetni. A két találkozóra szóló belépők közül a legalacsonyabb árkategóriába esőkért 24 ezer forintot kérnek, a legmagasabb árúakért pedig 100 ezer forintot.

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!