Nemzetközi foci

„Szörnyeteg voltam, kitaszított, mocsok” – botránykönyvet írt a világbajnok védő

Október 15-én jelenik meg Franciaországban a 36-szoros válogatott Adil Rami önéletrajzi könyve, amelyben a világbajnok védő fellebbenti a fátylat a vad partikról, a nagy zabálásokról, a csajozásairól, illetve az amerikai sztárral, Pamela Andersonnal való kapcsolatáról.

Az Autopsie (Boncolás) című könyv egy olyan futballistáról szól, aki 19 évesen még szerelőként dolgozott, majd olyan klubokban futballozhatott, mint a Lille, a Valencia, a Milan, a Sevilla vagy a Marseille. 2010 és 2018 között 36 alkalommal szerepelt a válogatottban, de a 2018-as vébén csak kerettag volt, pályára nem léphetett.

Az üzenet egyértelmű: mindig higgyél az álmaidban, de figyelj a futball csapdáira, a nőkre, a drogos partikra és a pénzéhes ügynökökre

– tanácsolta.

Inzaghi? Katasztrófa!

A könyvben elemezte azokat az edzőket, akikkel összehozta a sors.

Didier Deschamps-ot az elején ki nem állhattam, gyűlöltem. Ő az, aki mindig a munkára gondol. De végül miután megnyertük a világbajnokságot, kezet fogtam vele és elnézést kértem tőle. Szeretek dolgozni, de nem 24 órát, néha szünetet is kell tartani. Ebben nem mindig értettük meg egymást” – írta.

Kevésbé szigorú Rudi Garciával, Unai Emeryvel vagy Claude Puellel, ugyanakkor Filippo Inzaghit nagyon kevésre tartja.

„Katasztrofális edző volt a Milanban” – jelentette ki.

Mickey és Goofy

A marseille-i időszakára nehéz szívvel gondol vissza, a játékost tavaly azért rúgta ki a francia klub, mert a hírek szerint sérülést hazudott, miközben egy valóságshow forgatásán szerepelt. Az állítólagos kötelességszegés miatt kirúgták a csapattól, bár szerinte ez így nem teljes történet.

Csúnyán átverte klubját, kirúgták a világbajnok sztárt
A Marseille szerződést bontott Adil Ramival.

„Nagyon szeretem a klubot és a szurkolókat, de van egy ember, akit utálok” – utalt Jacques Henry-Eyraudra, a klub elnökére.

„Korábban a Disneynél volt, együtt dolgozott Mickey egérrel és Goofyval, ezért úgy vélte, hogy ez a futball világában is hasonlóképpen működik majd. Nem tisztelt engem, és az emberek nem tudják a távozásom valódi okait. Még nem beszélhetek róla, bírósági ügyem van az OM-mel, de egyszer kiderül az igazság.”

„Sajnos szeretek enni”

A jelenleg a portugál Boavistát erősítő játékos azt mondta, sokkal komolyabb karriert futhatott volna be, ha megfelelő életmódot folytat.

Sohasem fogyasztottam kábítószert, de voltam olyan partikon, ahol az emberek aranykanállal kokainoztak. Nekem az volt a bajom, hogy túl sokat csajoztam, ha elmentem a diszkóba, rögtön tíz lány ugrott rám, akik csak italt és pénzt akartak, kihasználták hírnevem.

Keveset aludtam, csak azért, hogy a Playstationnel játszhassam. Sajnos szeretek enni, így nem figyeltem a plusz kilókra. Kár, mert amikor fizikailag százszázalékos vagyok, a világ egyetlen csatára sem ijeszt meg.”

Pamela Anderson és a botrány

2017-18-ban együtt élt a korábbi Baywatch-sztárral, Pamela Andersonnal, de a kezdeti, féktelen szexuális étvágyakról szóló híreket követően csúnya vége lett a kapcsolatnak. A jelenleg 53 éves filmsztár erőszakkal vádolta meg, de a futballista ezt cáfolta, és mindezt alátámasztva azt írta könyvében: sohasem került rendőrségre az ügy.

Pamela Anderson szerint hajtépésektől a kézsérülésekig minden volt, miközben Rami így írt arról, hogy érte, amikor értesült a vádakról.

Minden összeomlott, amíg a repülőgépen voltam. Amikor bekapcsoltam a mobilom, több mint száz üzenet várt. Úgy járkáltam, mint egy zombi, a repülőtér forgott velem. Szörnyeteg voltam, kitaszított, mocsok. Adil Rami, a poligám és agresszor futballista.

A csuklótöréses vádra egy videót is megőrzött, amit néhány héttel korábban kapott, amelyben Pamela egy táncos tévéshowban szerzett ínhüvelygyulladásról mesélt.

„Hétfőn osteoarthritisben szenved, kedden már a verés miatt fáj a csuklója? Ugyanaz a fotó, más a felirat. De nem védekeztem, pedig játszhattam volna piszkosul, a szexvideóinkat, az e-mailjeit, verseit, őrült szerelmi szövegeit felhasználva.”

Kiemelt fotó: FRANCK FIFE / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik