Nemzetközi foci sport

Utoljára Egervárival volt ilyen sorozata a válogatottnak

Az újonc Könyves Norbert góljával 1-0-ra győzött a magyar labdarúgó-válogatott Szerbiában, így három kör után hat ponttal a második helyen áll a Nemzetek Ligája B osztályának 3. csoportjában.

Nemzetek Ligája: a debütáló Könyves góljával nyertünk Szerbiában
1961 óta először győzött Belgrádban a magyar labdarúgó-válogatott, amely az oroszok mögött a második helyen áll a Nemzetek Ligája-csoportjában. Folytatás Oroszország ellen.

A válogatott legutolsó három idegenbeli mérkőzését megnyerte, hiszen a belgrádi siker előtt győzni tudott a bolgárok elleni Eb-pótselejtezőn, valamint a törökök elleni NL-meccsen is.

Ilyen sorozatunk utoljára 2012-ben volt, akkor Egervári Sándor irányításával a csapat előbb 2-1-re verte a cseheket barátságos mérkőzésen, majd az Andorra, valamint az Észtország elleni vb-selejtezőkön szerzett három-három pontot egy 5-0-s és egy 1-0-s diadallal.

Marco Rossi csapata szerdán az oroszok ellen lép pályára Moszkvában, van miért visszavágni, hiszen 3-2-re kikaptunk tőlük hazai pályán. És ha összejönne az újabb bravúr, akkor a csoportunkban is élre állnánk, hiszen most egy ponttal előznek meg minket az oroszok.

Kiemelt kép: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!