Nemzetközi foci

Utoljára Egervárival volt ilyen sorozata a válogatottnak

Az újonc Könyves Norbert góljával 1-0-ra győzött a magyar labdarúgó-válogatott Szerbiában, így három kör után hat ponttal a második helyen áll a Nemzetek Ligája B osztályának 3. csoportjában.

Nemzetek Ligája: a debütáló Könyves góljával nyertünk Szerbiában
1961 óta először győzött Belgrádban a magyar labdarúgó-válogatott, amely az oroszok mögött a második helyen áll a Nemzetek Ligája-csoportjában. Folytatás Oroszország ellen.

A válogatott legutolsó három idegenbeli mérkőzését megnyerte, hiszen a belgrádi siker előtt győzni tudott a bolgárok elleni Eb-pótselejtezőn, valamint a törökök elleni NL-meccsen is.

Ilyen sorozatunk utoljára 2012-ben volt, akkor Egervári Sándor irányításával a csapat előbb 2-1-re verte a cseheket barátságos mérkőzésen, majd az Andorra, valamint az Észtország elleni vb-selejtezőkön szerzett három-három pontot egy 5-0-s és egy 1-0-s diadallal.

Marco Rossi csapata szerdán az oroszok ellen lép pályára Moszkvában, van miért visszavágni, hiszen 3-2-re kikaptunk tőlük hazai pályán. És ha összejönne az újabb bravúr, akkor a csoportunkban is élre állnánk, hiszen most egy ponttal előznek meg minket az oroszok.

Kiemelt kép: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik