Nemzetközi foci sport

Az ellenfél is elsírta magát a kolumbiai játékos sérülése láttán

Kolumbia magabiztos, 3-0-s győzelemmel kezdte a dél-amerikai vb-selejtezőt Venezuela ellen, a sikert azonban beárnyékolja egy súlyos sérülés. Santiago Arias szerelt becsúszva a 8. percben, ami közben kifordult a bokája és természetellenes szögben állt. Még a vele ütköző Darwin Machis is elsírta magát a sérülés láttán.

Egyelőre nem tudni, mennyire súlyos a helyzet és mennyit kell majd kihagynia Ariasnak. A kolumbiai El Tiempo azt írta, hogy meg nem erősített információi szerint nem tört el a játékos bal bokája. Ezzel szemben a Kicker törésről és többhónapos kihagyásról írt.

A játékvezető elsőre azonnali piros lapot adott Machisnak, de VAR-ral visszanézték az esetet és visszavonták a kiállítást.

Ripityára verte vb-selejtezős ellenfelét Brazília
Neymarnak gólt sem kellett lőnie, hogy a meccs embere legyen.

Kiemelt kép: Gabriel Aponte / POOL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!