Nemzetközi foci sport

Meccs közben csapott a bosnyák játékos hátsójára a spanyol bíró

Korábban is színpadias jelzőkkel illették a spanyol Antonio Mateu Lahoz játékvezetőt, aki gyakran haverkodik a játékosokkal a pályán. De azért az túlzás, amit Szarajevóban művelt.

Nyolc csapat, amelynek már csak egy lépés az Európa-bajnokság
Kialakultak az Eb-pótselejtezők döntői.

Csütörtök este Bosznia-Hercegovina és Észak-Írország válogatottja Európa-bajnoki pótselejtezőn csapot össze, és a meccsen akadt egy elég furcsa szituáció.

A Konyaspor 23 éves középpályása, Amir Hadziahmetovic a kezdőkörnél a földre került, de hiába várt a sípszóra.

Amikor felállt, és követni kezdte az akciót, a spanyol játékvezető odaszaladt hozzá és a fenékre csapott.

A mérkőzés végül 1-1-es döntetlennel zárult, végül tizenegyesekkel az északírek nyertek, és maradtak versenyben az Eb-szereplésért.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!