Nemzetközi foci sport

Ennél a videónál jobban nem lehet összefoglalni Jürgen Klopp liverpooli éveit

2015. október 8-án, a válogatott szünet alatt jelentette be a Liverpool, hogy Jürgen Klopp lesz a csapat új menedzsere. A német szakember egy Tottenham elleni 0-0-s döntetlennel mutatkozott be, az összmérlege azonban sokkal parádésabb:

272 mérkőzésen 164 győzelmet, 62 döntetlent szállított a Pool 46 vereség mellett.

Bár eleinte elmaradtak a kupagyőzelmek, 2019-ben átszakadt a gát, amikor a Liverpool épp a Spurs ellen megnyerte a Bajnokok Ligája madridi döntőjét. Azóta már a Premier League-ből is van aranyérme a csapatnak, amely megnyerte az európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot is tavaly.

Az eddig eltelt öt év kapcsán a Twitterre került ki egy két percnél valamivel hosszabb videó és tényleg nehéz lenne ekkora terjedelemben jobban visszaadni Klopp elmúlt öt évét a Liverpool élén.

Kiemelt kép: Paul ELLIS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!