Nemzetközi foci sport

Az ukránok küzdenek, hogy legyenek nézők a Fradi ellen

A Dinamo Kijev levélben fordult a város polgármesteréhez, hogy engedélyezze a nézők jelenlétét a Bajnokok Ligája-mérkőzéseken.

A football.ua beszámolója szerint a koronavírus-járvány miatt Ukrajnában jelenleg zárt kapuk mögött lehet csak futballmérkőzést rendezni. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) azonban engedélyezi, hogy a stadionok befogadóképességének 30 százaléka kint legyen a találkozókon. A döntő szó azonban mindig a helyi hatóságoké.

Ezen a döntésen múlik, hgy a Bajnokok Ligája csoportkörében a Fradi utolsó meccsén legyenek nézők. A december 8-i találkozón a hetvenezres Olimpiai Stadionban 21 ezer ember lehet kint, ha Vitalij Klicsko polgármester engedélyt ad a jegyértékesítésre.

Kiemelt kép: Matteo Cogliati/Soccrates/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!