Nemzetközi foci

Klopp: Mindent elkövettünk, amit tilos egy mérkőzésen

1963 áprilisa óta először kapott hét gólt az élvonalban a Liverpool labdarúgócsapata: akkor a Tottenhamtől, vasárnap az Aston Villától szenvedett 7-2-es vereséget.

67 év óta nem kapott akkora pofont az angol bajnok, mint most a Liverpool
A Villa a Watkins, Grealish duó főszereplésével focisulit tartott a címvédőnek.

„Az Aston Villa nagyon jól teljesített, minden hibát kihasznált, amelyet elkövettünk. A játék sajátos irányt vett az első gól után, ami Adrian hibája volt. Korábban is kaptunk ilyeneket, de a reakciónk ezúttal nem volt jó, teljesen elvesztettük a fonalat” – nyilatkozta Jürgen Klopp, a liverpooliak edzője.

Szerinte a mérkőzés utolsó harmadában már elfogadhatóan teljesített csapata, csak gólt nem sikerült szerezni.

Voltak jó pillanataink, de ezek nem vezettek semmire. Sajnos mindent olyan hibát elkövettünk a meccsen, amit nem szabadna megtenni, de mind az Aston Villa érdeme, hogy ezekre rákényszerített minket.

Klopp azt mondta, számára is váratlan volt a vasárnap esti teljesítmény.

Mourinho Tottenhamje darabokra szedte a MU-t
A Premier League történetében először kapott a United az első félidőben négy gólt.

„Szeretnék hétfőn és kedden edzést tartani, és beszélni róla, aztán a fiúk elmennek a válogatottakhoz. Remélhetőleg egészségesen térnek vissza, és lesz két napunk arra, hogy felkészüljünk az október 17-i, Everton elleni derbire.”

Villa az előző szezonban alig kerülte el a kiesést, és 64 ponttal (!) végzett a Liverpool mögött, amely 1963 óta először kapott hét gólt egy meccsen.

Kiemelt fotó:  PETER POWELL / POOL / AFP

Olvasói sztorik