Nemzetközi foci sport

Félpályáról lőtt gólt a Boavista

2017-ben U17-es világbajnokságot nyert az angol válogatottal Angel Gomes, a fiatal középpályás azonban nem tudta beverekedni magát a Manchester United csapatába. Az angolok a nyáron eladták a francia Lille-nek, amely azonnal kikölcsönözte a Boavistának.

Nos, a portugálok nagyon örülhetnek neki: első meccsén három gólpasszal járult hozzá csapata 3-3-as döntetlenjéhez, a Moreirense elleni pénteki, idegenbeli bajnokin pedig elképesztő gólt szerzett: a félpályáról vette be a hazaiak kapuját.

A mérkőzés végül 1-1-es döntetlennel ért véget.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!