Nemzetközi foci sport

Halálra késeltek egy olasz futballbírót

Az olasz rendőrség vizsgálatot indított egy hétfőn történt kettős gyilkosság ügyében: a La Repubblica beszámolója szerint ismeretlen tettes halálra késelte Daniele De Santis futballbírót és menyasszonyát, Eleonora Mantát.

A rendőröket azért értesítették, mert sikolyokat hallottak a házból, ahol végül mindkettejük holttestét megtalálták. Az első jelentések szerint a szemtanúk látták, hogy egy férfi késsel és hátizsákkal távozik a helyszínről.

Sokkol ez a tragédia. Még mindig nagyon keveset tudunk az esetről. Azt tudom mondani, hogy szoros kapcsolatban vagyunk a családdal

nyilatkozta Marcello Nicchi, az Olasz Játékvezetői Szövetség vezetője.

De Santis mintegy 130 mérkőzésen bíráskodott a Serie C-ben és a Serie D-ben, de 2017-ben a Serie B-ben is bemutatkozott egy Pisa-Benevento meccs negyedik játékvezetőjeként. Az elmúlt szezonban 18 meccsen közreműködött a harmadik ligában.

Szerdán a Monopoli–Modena Olasz Kupa-mérkőzésen dolgozott volna.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!