Nemzetközi foci sport

Néha az is elég a győzelemhez, ha nem Ronaldo lövi el a labdát

A címvédő Juventus egy Sampdoria elleni 3-0-s győzelemmel kezdte a szezont. Az első gól még úgy születetett, hogy Cristiano Ronaldo lekötötte az egész védelmet, amivel helyet csinált Kusulevskinek. Bonucci egy fejessel biztosította be a három pontot, de aztán a portugál klasszis is megszerezte a maga első gólját a szezonban. Andrea Pirlo győzelemmel mutatkozott be a Juve kispadján.

1-0:

2-0:

3-0:

Serie A, 1. forduló

Juventus – Sampdoria 3-0 (1-0)
Sassuolo-Cagliari 1-1 (0-0)
Genoa-Crotone 4-1 (3-1)
Parma-Napoli 0-2 (0-0)

Kiemelt kép: Miguel MEDINA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!