Nemzetközi foci sport

Marco Rossi tudja, ki lehet a Juventus legnagyobb ellenfele

Szeptember 19-én, szombaton elrajtol a Serie A. Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a DIGI Sportnak azt mondta, szerinte a Juventus előnye csökkent a többiekhez képest, különösen az Inter lehet rá veszélyes.

A Juventus 2011-12 óta egyeduralkodónak számít, az elmúlt kilenc idényt kivétel nélkül az élen zárta, és arra készül, hogy sorozatban tizedszerre is megnyerje a bajnokságot.

A koronavírus-járvány az utóbbi évtized legizgalmasabb bajnokságát szakította ketté, amelyben az Inter végül egy ponttal maradt le a Juvétól, de a Lazio és az Atalanta is szorongatta a torinóiakat.

„Úgy vélem, hogy a többiek lemaradása a Juventushoz képest csökkent valamivel. Különösen az Inter vonatkozásában igaz ez, de szerintem a többi csapat is előrébb lépett.

Biztos vagyok benne, hogy a most kezdődő szezon izgalmasabb lesz, mint az előző volt

– nyilatkozta Marco Rossi.

Serie A, 1. forduló

Szombat
18.00: Fiorentina – Torino
20.45: Verona – AS Roma

 

Vasárnap:
12.45: Parma – Napoli
15.00: Genoa – Crotone
18.00: Sassuolo – Cagliari
20.45: Juventus – Sampdoria

 

Hétfő:
20.45: Milan – Bologna

A Benevento–Internazionale, a Lazio–Atalanta és az Udinese–Spezia mérkőzést szeptember 30-án rendezik.

Kiemelt fotó: Vincenzo PINTO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!