Nemzetközi foci sport

Egyelőre nem ülhet le Koeman a Barca kispadjára

Ronald Koeman egyelőre még nem ülhet le a Barcelona kispadjára, értesült a Goal.com.

A portál információja szerint ugyanis a katalán klub nem rendezte teljesen az előző edző, Quique Setién felmentési ügyét, és amíg ott nincs végleges megállapodás, addig a spanyol szövetség nem jegyezheti be az új szakvezetőt.

Azonban még több mint egy hét a klub rendelkezésére áll, hogy kompromisszumos megoldást találjanak Srtiénnel, és akkor a szeptember 27-i, Villarreal elleni bajnokin már Koeman irányíthatja a csapatot.

Kiemelt fotó: Adria Puig / Anadolu Agency via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!