Nemzetközi foci bajnokok ligája

A Dinamo Zagreb edzője szerint megerősödött a Ferencváros

Szerdán megismétlődik a 2019-es párosítás a Bajnokok Ligája-selejtezőben, a Ferencváros ellenfele az a Dinamo Zagreb lesz, amely tavaly kiejtette a sorozatból.

Legerősebb keretével jön a Fradi BL-ellenfele
Minden játékos koronavírustesztje negatív lett a horvát bajnoknál.

Van tehát összehasonlítási alapja a horvát csapatnak és Zoran Mamic vezetőedző kedden el is mondta, nehéz meccsel számol, mert szerinte erősebb lett a Fradi. Ennek ellenére nem tart a zöld-fehérektől a szakember, sőt kereken kijelentette a nyilvánvalót: győzni jöttek Budapestre.

A Ferencváros egyértelműen erősödött, de ha koncentráltan, egy csapatként játszunk, akkor nincs félnivalónk, és győzni tudunk

– tette hozzá Petar Stojanovic, a Dinamo Zagreb szlovén hátvédje.

A két csapat tavaly ugyanúgy a BL-selejtező harmadik körében találkozott egymással, a horvát bajnokcsapat otthonában az első mérkőzésen a Ferencváros 1-1-es döntetlent ért el, a visszavágón azonban a vendégek 4-0-ra diadalmaskodtak a Groupama Arénában.

Szerdán este hétkor lép pályára a két együttes, az összecsapás győztese pedig biztosan valamelyik európai kupasorozat főtábláján szerepel majd, a továbbjutó a következő körben a BL selejtezőjének utolsó fordulójában lesz érdekelt, az ottani vesztes pedig az Európa Liga csoportkörében indul.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Olvasói sztorik