Nemzetközi foci sport

Koszovói játékos is bejelentkezett a Puskás-díjra

Gólokban gazdag mérkőzésen győzött a Viking FK a Kristiansund otthonában a norvég labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati mérkőzésén.

A vendég stavangeriek 5-3-ra nyertek, a meccs egyik hőse a kétszeres koszovói válogatott szélső, Zymer Bytyqi volt, aki két gólt szerzett – az elsőt úgy 30 méterről zúdította be a bal felső sarokba.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!