Nemzetközi foci sport

Nincs bombaformában a magyarok Eb-selejtezős ellenfele

A második Nemzetek Ligája-mérkőzésén sem tudott győzni a bolgár labdarúgó-válogatott, amely a csütörtöki, írek elleni 1-1 után egy hosszabbításban bekapott góllal 1-0-ra kikapott Walesben.

A bolgárok egész jól védekeztek, az első félidőben mindössze egy kaput eltaláló lövéssel veszélyeztettek a hazaiak.

Wales a szünet után aktívabban lépett fel, David Brooks eltalálta a kapufát is, de úgy tűnt, a nagy nyomás ellenére nem sikerült legyőzni a világranglistán 36 hellyel hátrébb álló bolgár csapatot.

A 94. percben aztán jött egy Williams-összjáték: Jonny Williams balról középre ívelt labdáját a 19 éves jobbhátvéd Neco Williams a kapu bal oldalába fejelte (1-0).

Wales ezzel immáron nyolc mérkőzés óta veretlen, Bulgária pedig idei harmadik meccsén is nyeretlen maradt.

Kiemelt fotó: Neco Williams győztes gólja (GEOFF CADDICK / AFP)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!