Nemzetközi foci sport

A spanyol válogatott keretet is átírta a koronavírus

Pozitív koronavírus-teszt miatt kikerült a spanyol labdarúgó-válogatott keretéből Mikel Oyarzabal, a Real Sociedad szélsője,

helyét a Villarreal támadója, Gerard Moreno foglalta el a Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő együttesben, írja az MTI. A 23 éves, hétszeres válogatott Oyarzabal házi karanténba vonult.

Koronavírus miatt újabb játékos kikerült Rossi keretéből
A szakmai stáb elővigyázatosságból tekintett el Korhut Mihály játékától.

A válogatottban tavaly bemutatkozott Moreno az előző szezonban 18 gólt szerzett klubja színeiben, ezzel nagy szerepe volt abban, hogy csapata az ötödik helyen végzett a bajnokságban.

A spanyolok csütörtökön a németekkel, vasárnap az ukránokkal játszanak a NL-ben.

Kiemelt kép: BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!