Nemzetközi foci sport

Hihetetlen kapusbakival rajtolt a román másodosztály

Ritkán számolunk be a román labdarúgó-bajnokság másodosztályának küzdelmeiről, de a hétvégi rajt egy óriási kapusbakit hozott, amit érdemes megnézni.

A Gloria Buzau és a Concordia Chiajna mérkőzésén a hazaiak már az 5. percben vezetést szereztek: egy hazadobott labdát Alexandru Costache kapus nem vágott ki egyből, hanem maga elé beengedte a labdát az ötösön belülre. Azonban mire elrúgta volna, az odasprintelő Adrian Chica-Rosa becsúszva a hálóba pöckölte.

A mérkőzés végül 1-1-es döntetlennel ért véget.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!