Nemzetközi foci

Conte veréssel fenyegette az őt gúnyoló Sevilla-focistát

Antonio Conte mindig is temperamentumos volt, tudhatjuk róla, hogy soha nem fogja vissza magát a meccseken, és bármikor hevesen gesztikulálva tud perlekedni a bíróval az általa vitatott ítéletek után, játékosai viszont általában arról áradoznak, hogy nagyon tudja, hogyan kell motiválni és tűzbe hozni a focistákat a meccsek előtt.

A Sevillát egyszerűen nem lehet megverni az EL-döntőben
Az Inter is megpróbálta, de az olaszoknak sem sikerült. Őrült első félidő után a másodikban óvatosabb lett a meccs, végül Lukaku szerencsétlen mozdulata döntött. Hatodszor lett EL-győztes a spanyol klub.

Conte a Sevilla elleni EL-döntőben is ezer fokon égett, és időnként ingerülten reklamált, így történt ez az első félidőben is, amikor emberére akadt Ever Banegában, a spanyolok argentin karmesterében. A Sky Sport Italia és a Gazzetta dello Sport nevű olasz oldalak azt írják, Banega azzal szekálta Contét, hogy a saját haján végigsimítva azt mondta, „lássuk, hogy ez a paróka valódi-e.”

Conte a pályafutása végén erősen kopaszodott, de többször is hajbeültetésén esett át, ami után edzőként már dús frizurával jelent meg az oldalvonal mellett.

Úgy tűnik, hogy Banegát nem sikerült meggyőznie, hogy ez a saját haja, és a gúnyolódás érzékenyen érintette az Inter edzőjét, aki cifrákat mondott az ellenfél játékosának.

Conte a lefújás után is üzent Banegának, amikor azt mondta, később meg fogja várni. Reméljük, végül sikerült lenyugodniuk a feleknek!

Kiemelt kép: Lars Baron / POOL / AFP

Olvasói sztorik