Nemzetközi foci sport

Egy EL-selejtezőt is a koronavírus dönthet el

A feröeri B36 Tórshavn 2-1-re győzött a gibraltári St Joseph’s otthonában a labdarúgó Európa-liga csütörtöki előselejtezőjében, amelyben pozitív koronavírusteszt miatt újabb mérkőzést halasztottak el, írja az MTI.

A San Marinó-i Tre Penne és a koszovói Gjilani együtteseinek találkozóját viszont el kellett elnapolni, mert utóbbi csapatnál fertőzöttet találtak.

Amennyiben a találkozót szombatig nem sikerül lejátszani, úgy a hazaiak 3-0-s megállapított eredménnyel továbbjutnak. Jelenlegi állás szerint pénteken rendezik meg a mérkőzést.

A párharcok egy meccsből állnak, amit zárt kapuk mögött rendeznek.

Európa Liga-selejtező, 1. forduló

St Joseph’s (gibraltári)-B36 Tórshavn (feröeri) 1-2 (1-2)

pénteken játsszák:
Tre Penne (San Marinó-i)-Gjilani (koszovói) 21.00

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!