Nemzetközi foci sport

Thomas Müller történelmet írt a Bajnokok Ligájában

Thomas Müller lett holtversenyben a Bajnokok Ligájában legtöbbször szerepelt német labdarúgó.

A Bayern München csatára szombaton, a Chelsea 4-1-es legyőzése alkalmával 112. alkalommal kapott lehetőséget a sorozatban, amivel beérte a nemzeti csúcstartó Philipp Lahmot. Mivel a Bayern 7-1-es összesítéssel továbbjutott, ezért Müller minden bizonnyal még az idén rekordot dönt, a negyeddöntőben a Barcelonábal találkozik majd a német bajnok.

Az abszolút BL-rekorder a spanyol Iker Casillas, aki 177 találkozóval a háta mögött vonult vissza kedden.

Kiemelt kép: Alexander Hassenstein/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!