Nemzetközi foci sport

Gareth Bale nem akart a Bajnokok Ligájában játszani

Ugyan jónak éppen nem nevezhető a Real Madrid és Gareth Bale viszonya, mégis sokakat meglepett, hogy nem került be a walesi támadó a spanyol bajnok Bajnokok Ligája-keretébe.

A pénteki Manchester City elleni találkozón 2-1-es hátrányból kell fordítania a madridiaknak, így aztán elkél egy rutinos támadó. Bale viszont nem utazott Manchesterbe, Zinédine Zidane pedig elárulta, miért.

Volt egy négyszemközti beszélgetésünk, amelyen sok mindent elhangzott. Tiszteletteljes kapcsolat van a klub és a játékos között, ezért csak annyit mondok, ő maga kérte, hogy ne kelljen játszania. A többi közte és köztem marad

– fogalmazott Zidane.

Bale egy mérkőzésen volt kezdő a koronavírus-járvány miatti szünetet követő bajnok hajrában, a La Liga megnyerését is meglehetősen visszafogottan ünnepelte. A Manchester City elleni visszavágóra pénteken 21 órakor kerül sor.

Kiemelt kép: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!