Nemzetközi foci sport

Bajnokok Ligája- és Európa Liga-mérkőzéseket rendezhetnek Magyarországon

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közleményében mondott köszönetet Magyarország és három másik nemzet szövetségének.

Az UEFA csütörtökön videokonferenciát tartott az 55 tagállam képviselőivel, hogy a 2020/21-es szezon nemzetközi sorozatainak lebonyolításáról egyeztessen. A hangsúlyos kérdés az utazási korlátozások, valamint a pozitív koronavírustesztek esetén használt protokoll kialakítása volt.

Az UEFA négy országot jelölt ki, amely szükség esetén semleges helyszínként adhat otthont az augusztusi BL- és EL-selejtezőknek, Magyarország mellett Ciprus, Görögország és Lengyelország jöhet szóba.

Az UEFA közleményében köszönetet mondott annak a négy tagországnak, amelyek az európai szövetség esetleges rendelkezésére ajánlották fel stadionjaikat, illetve biztosították a klubok korlátozás nélküli be- és kiutazását az országból.

Szeptember 24-én európai Szuperkupa-mérkőzést rendeznek a Puskás Arénában, a csütörtöki döntés értelmében azonban újabb találkozók helyszíne is lehet a budapesti stadion.

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!