Nemzetközi foci sport

Szoboszlai Dominikékat nem kísérhetik el idén a szurkolóik

Az osztrák liga vezetői úgy döntöttek, a koronavírus-járvány miatt az 2020 végéig csak hazai szurkolók lehetnek a Bundesliga-mérkőzéseken.

Az új szezon szeptember 11-én el is indul, a stadionokban viszont a döntés értelmébel csak a hazai csapat drukkerei lehetnek, ráadásul legfeljebb tízezren. A másodosztályú mérkőzésekre ugyanez a határozat vonatkozik.

A kisebb stadionok esetében ez a szám jóval alacsonyabb, így rájuk nézve csak a hazai szurkolókra vonatkozó szabály érvényesül.

Kiemelt kép: David Geieregger/SEPA.Media /Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!