Nemzetközi foci sport

Debütálásként ritka bénázást mutatott be a román kapus

Élete első bajnokiján 25 perc alatt három potyát is kapott Albert Popa, a román élvonalbeli Gaz Metan Medias labdarúgócsapatának 21 éves kapusa.

A medgyesi csapat a Botosani otthonában szenvedett 4-1-es vereséget, Popát pedig már az első percben felavatta Reagy Ofosu, aki betalált a rövid sarokba.

Az igazi bakiparádé csak ezután következett, a 23. percben egy rövid kapuskirúgás Hamidou Keytát találta meg, aki lerázta védőjét, és 15 méterről nem hibázott.

Két perccel később Eduard Florescu távoli kísérletét ütötte be a saját kapujába.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!