Nemzetközi foci sport

Pszichésen terrorizálta az alkalmazottait, eltiltották a szövetségi elnököt

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) tíz évre eltiltotta Manual Nascimentót, a bissau-guineai szövetség elnökét. A nemzetközi szervezet pénteken – egy nappal a bissau-guineai testület elnökválasztása előtt – közölte: a független etikai bizottság által folytatott vizsgálat során összegyűjtött anyagokból, köztük videókból megállapították, hogy Manual Nascimento megszegte a FIFA etikai kódexét.

A sportvezető nem tett eleget a mások testi és szellemi sértetlenségére vonatkozó kötelezettségének, amikor egy alkalmazott pszichés terror áldozatává vált a munkahelyén.

A FIFA hozzátette, az ügy kapcsán a teljes írásbeli ítéletet csak később teszik közzé, míg Nascimento a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) fellebbezhet a határozat ellen. Nascimento – akinek 100 ezer svájci frankos (32,4 millió forintos) pénzbírságot is fizetnie kell – 2012 óta vezeti az afrikai ország szövetségét, és úgy készült, hogy megkezdi a harmadik négyéves ciklusát is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!