Nemzetközi foci sport

Kapitális védelmi hiba okozta a Sepsi vesztét a Román Kupa döntőjében

Története eddigi legnagyobb sikerét érte el a Sepsi OSK, amely bejutott a Román Kupa döntőjébe – igaz, a szerdai finálét végül 1-0-ra elveszítette.

Hiába a megegyezés, nem került képernyőre a Sepsi kupadöntője
A románok egy órával a kezdés előtt jelezték, még sincs náluk a közvetítési jog.

A mérkőzés egyetlen gólját kapitális védelmi hiba előzte meg, a 65. percben egy kapu előtti kavarodás során a szemfüles Dennis Man eszmélt a leghamarabb.

Góljával az FCSB 2015 után nyerte meg ismét a kupát – az egykoron Steaua néven futó klub a története során 24. alkalommal győzött a sorozatban.

Román Kupa, döntő

Sepsi OSK – FCSB 0-1 (0-0)
gól: Man (65.)
piros lap: Buhenna (79., Sepsi)

Kiemelt fotó: Twitter/Liga 1 România

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!