Nemzetközi foci sport

Szurkolói fegyverarzenál miatt elhalasztották a görög kupadöntőt

Az AEK Athén és a bajnok Olympiakosz vasárnap játszott volna, ám a rendőrség 18 Molotov-koktélt és 12 baseballütőt talált az Athén északi részén található Georgiosz Kamarasz Stadion közelében, ezért a szövetség a halasztás mellett döntött.

Az új időpontot és a helyszínt egyelőre nem határozták meg, a pletykák szerint azonban a meccsre majd augusztus 30-án kerül sor.

Ez két ok miatt lehet problémás: egyrészt akkor már az új keretekkel szerepelnének a csapatok, másrészt a televíziós közvetítés sincs biztosítva.

A Sport24.gr idézte a Cosmote TV levelét, amelyben a csatorna azt kérte, ne változtassanak az időponton.

„Meglepetésünkre a szövetség arról tájékoztatott minket, hogy elhalasztja a Görög Kupa döntőjét – négy nappal annak megrendezése előtt. A halasztás problémákat okoz számunkra, mivel már megterveztük az összes technikai előkészületet a televíziós közvetítéshez. Ezenkívül változtatnunk kellene a mai napig érvényes reklámterveken, ami természetesen befolyásolja az együttműködéseket. A csatorna kérése, hogy a mérkőzést a már kitűzött időpontban (július 26-án, vasárnap) rendezzék meg.”

Kiemelt fotó: SAKIS MITROLIDIS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!