Nemzetközi foci sport

Az ilyen megoldások miatt sírják vissza Neymart Barcelonában

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl a PSG, a francia bajnok a skót aranyérmes Celticet verte hazai pályán 4-0-ra. A párizsiaknál a legnagyobb sztárok az első félidőben játszottak, Kylian Mbappé (53 másodperc után) és Neymar is betalált, a fordulás után Ander Herrera és Pablo Sarabia szállította a hazai gólokat.

A meccsre 5 ezer szurkolót is beengedtek, közülük 60-an voltak a glasgow-i csapat drukkerei.

Neymar ezen a mérkőzésen azért megvillantotta, hogy miért jelent még mindig állandó témát Barcelonában. Az első gólnál ő ugratta ki Mbappét, majd volt egy rabonás passza utáni kényszerítő, azt követően ismét a francia csatárt szöktette, utóbbi esetben azonban védeni tudott a kapus. Mindehhez pedig elég volt neki egy félidő.

A gólpassza:

Majd a szép összjátéka:

És a gólja:

Kevésbé szép történet, de sikerült összeszólalkoznia Neil Lennonnal, a Celtic vezetőedzőjével egy edzőmeccsen:

Kiemelt kép: FRANCK FIFE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!