Nemzetközi foci sport

Iker Casillas újra a Real Madridot szolgálja

Két napja adtunk hírt arról, elképzelhető, hogy Iker Casillas, a Real Madrid ikonja, aki az elmúlt öt évben az FC Porto keretét erősítette, visszatérhet anyaegyesületébe. Nos, a Marca szerint ez mára már valósággá vált:

a világ legjobb kapusának háromszor is megválasztott, világ- és Európa-bajnok spanyol a Real Madrid elnökének, Florentino Pereznek lesz a tanácsadója.

A hír pikantériája, hogy Casillas így éppen annak az embernek ad tanácsot, aki Jose Mourinho regnálása alatt nem állt ki mellette és elengedte Madridból. A 167-szeres spanyol válogatott pontos pozícióját a következő hetekben határozzák meg.

Casillas 1999-2015 között 725 meccset játszott a Real Madridban, többek között öt bajnoki címet, két spanyol kupát, és három BL-t nyert. Tavaly májusban Portóban szívinfarktust kapott, idén februárban pedig bejelentette, visszavonul a profi labdarúgástól.

(Kiemelt kép: AFP)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!