Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldo a 10 éves fia miatt kaphat büntetést

A helyi rendőrség nyomozást indított, miután Cristiano Ronaldo 10 éves fiáról olyan videót töltöttek fel a közösségi médiába, amelyen teljesen egyedül vezetett egy jet-skit.

A portugál sajtó szerint a videót szombaton készítették a Madeirától délre fekvő Paul do Mar városában, ahol az ifjabb Cristiano nyaral a rokonaival. A felvételt az egyik nagynénje készítette, később a nagymama, Dolores Aveiro, illetve a Juventusban futballozó Ronaldo is megosztotta – majd mindannyian törölték is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elma Aveiro (@elma_oficial) által megosztott bejegyzés, Júl 11., 2020, időpont: 7:04 (PDT időzóna szerint)

Guerreiro Cardoso, a helyi kikötő parancsnoka és kapitánya elmondta az Expresso című lapnak, valóban vizsgálódnak, hogy pontosan megtudják, mi is történt. A jet-ski vezetéséhez ugyanúgy engedély és bizonyos kor betöltése szükséges. Fontos továbbá megtudni, hogy kié a vízi jármű, a család tulajdonába tartozik vagy kibérelték.

Csupán a vizsgálat lefolytatása után derül ki, kiszabható-e bírság, amely a portugál törvények szerint a jet-ski megfelelő engedély nélküli használatáért 300-tól 3000 euróig terjedő összeg lehet.

Kiemelt fotó: CARLOS PALMA / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Olvasói sztorik