Nemzetközi foci sport

Ingyen viszi el a Bayern a PSG egyik legnagyobb tehetségét

A Bild értesülései szerint a Bayern Münchenben folytatja a karrierjét a PSG 18 éves védője, Tanguy Kouassi. A fiatal játékos ráadásul

ingyen távozik, lejár a szerződése és öt évre ír alá a német klubnál.

A párizsiak szerették volna megtartani a szezonban a felnőttcsapatban – minden sorozatban – 13 mérkőzésen játszó, ezeken három gólt és egy gólpasszt jegyző Kouassit, ő azonban nem akart hosszabbítani. Sorra jöttek a hírek, melyik csapat vinné el, kezdve a Rennes-től a Leipzigon át a Borussia Dortmundig, úgy tűnik, végül a Bayern lett a befutó.

Az elefántcsontparti származású, Párizsban született labdarúgó a párizsi akadémián nevelkedett, a szezonban debütált az első csapatban. Többszörös francia utánpótlás válogatott, az U17-esekkel 2019-ben világbajnoki bronzérmet nyert.

Infografika: sofascore.com

Kiemelt kép: MARTIN BUREAU / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!