Nemzetközi foci sport

Úgy fest, véget ért Nagy Dominik görögországi kölcsönjátéka

Könnyen lehet, hogy Nagy Dominik már nem lép pályára a Panathinaikosz mezében. A kölcsönben Görögországban szereplő támadó a bemelegítés során megsérült szombaton, a PAOK elleni rangadó előtt.

A helyi sajtóhírek szerint azonban nagyobb a baj egyszerű húzódásnál, vádliszakadásra gyanakodnak az orvosok, ezzel pedig hetekre kidőlne a sorból a magyar focista. Korábban egy lengyel rajongói oldal azt is megírta, hogy a Legia Varsótól kölcsönvett játékost egyébként sem marasztalták volna a Panánál, Nagy viszont szívesen maradt volna Görögországban.

Nagy Dominik 11 meccsen szerepelt a Panathinaikoszban, ezalatt egy gól és két gólpasz a mérlege.

Kiemelt kép: Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!