Nemzetközi foci

Beperelte egykori csapatát a csatár, amiért elszúrták a karrierje végét

Különös per veszi majd kezdetét Angliában, miután Matty Fryatt úgy döntött, hogy kártérítést követel korábbi klubjától, a Nottingham Foresttől.

A csatár szerint a klub nem vette komolyan az Achilles-sérülését a 2014/15-ös szezonban és Fryatt szerint előbb a fizikai egészsége romlott, majd emiatt a mentális egészsége is. A korábbi támadó szerint többször is kérte a csapatát, nézzék meg komolyabban a lábát, de mindannyiszor elhajtották és arra kényszerítették, hogy sérülten is vállalja a játékot. Végül 2018-ban 31 évesen kényszerűségből vonult vissza, mert már nem tudott így játszani. Erre alapozva indított kártérítési pert Fryatt.

Úgy érzem elvették, ellopták a karrieremet tőlem. Nem érdekelte őket, csak egy tárgy voltam. Nyomást helyeztek rám, hogy sérülten is játsszak, ez vezetett a korai befejezéshez. Rettenetesen frusztrál és elszomorít az egész. Teljesen magamra hagytak és ez bánt

– idézi a Sky Sports a futballistát.

A nottinghami klub azonban úgy véli, mindenben szabályszerűen és igazságosan járt el, ezért megvédi magát a bíróság előtt.

Kiemelt kép: Tony Marshall/Getty Images

Olvasói sztorik