Nemzetközi foci

Hét év után kiállt egykori társa mellett a MU korábbi védője

2013-ban az a pletyka járta Manchesterben, hogy a pályafutásáé befejező Sir Alex Ferguson helyére érkezett David Moyes azért nem játszatja Wilfried Zahát, mert az elefántcsontparti születésű csatár összeszűrte a levet lányával, Laurennel.

Zahának végül mindössze három meccsel a háta mögött 2015-ben kellett távoznia, és hiába mondta ki, hogy semmi ilyen nem történt, senki sem hitt neki.

Rio Ferdinand, a Manchester United egykori középső védője most, hét évvel a történtek után úgy nyilatkozott, a klub nagyon mostohán bánt egykori csapattársával.

Azt hiszem, hogy a Manchester United hibázott, de tapasztalt játékosként nekem is többet kellett volna tennem, hogy segítsek neki

– mondta.

Zaha úgy emlékszik vissza a történtekre, hogy ő ugyan tweetelt valamit, hogy ostoba pletyka az egész, de ez mit sem ért.

„A klub sajtóosztálya üzenetet küldött nekem, hogy nem kellett volna nyilatkoznom. Akkor úgy gondoltam, persze srácok, de ti meg nem segítettetek nekem” – mesélte a csatár. Hozzátette, a sok pletyka ellenére sohasem volt lehetősége, hogy az esetről közvetlenül beszéljen Moyesszal.

„A mai napig vannak olyan emberek, akik úgy gondolják, hogy ez egy valódi történet. Pedig én nem is találkoztam soha a lányával” – mondta Zaha.

Kiemelt fotó: DALE de la REY / AFP

Olvasói sztorik