Nemzetközi foci

A Barcából igazolhat a Juventus, csak nem azt, akire mindenki gondol

Miközben a Juventus és a Barcelona még mindig egyeztet arról, hogy Miralem Pjanic és Arthur Melo hogyan cserélhetnének helyet, addig az olaszok kinéztek maguknak egy másik játékost is a Barcából: Ousmane Dembélét. A francia támadót, ha lehet, kölcsönben szerezné meg a Juve a Mundo Deportivo cikke szerint, nem akarnak ugyanis kockáztatni a focista sérülékenysége miatt. Amennyiben összejönne a megállapodás, úgy az az érdekes helyzet állna elő, hogy

a Barca a története két legdrágább igazolását is lepasszolja rövid időn belül.

A Liverpooltól 2018-ban 145 millió euróért megvásárolt Philippe Coutinho ezt a szezont a Bayern Münchenben töltötte, a hírek szerint a katalánok a nyáron vagy végleg eladnák, vagy ismét kölcsönadnák. A Dortmundtól 125 millióért megszerzett Dembélé esetében úgy véli a Barca – Mundo értesülései szerint –, hogy egy kis környezetváltozás jót tehet neki, a Juventusban trófeákért küzdhet, miközben felépítheti magát, egy napon pedig majd Barcelonában bizonyíthatja, hogy nem volt mellényúlás a leigazolása.

Az üzlet létrejöttét segítheti, hogy a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici jó kapcsolatot ápol Dembélé menedzserével.

Forrás: sofascore.com

Kiemelt kép: Joan Valls / NurPhoto / NurPhoto via AFP